skip to Main Content

KLUBBSHOP

Det är såklart alltid roligt att ha kläder och andra produkter med CBP-loggan på! Därför har klubben tagit fram ett urval med artiklar som går att beställa

Att ha kläder och andra produkter med CBP logga på, både stärker och sammanbinder klubbens medlemmar. Men det är också positivt att vi kan representera klubben på t ex tävlingar, kurser och andra träffar.

På den här sidan hittar du de artiklar som finns tillgängliga för tillfället. Har du några tankar och idéer om andra produkter som borde profileras med CBP loggan, så hör gärna av dig på mejl till: info@clubbergerdespyrenees.se

Klubbkläder

Vi har ett samarbete med Prima4you, ett företag som är specialiserade på att ta fram funktionella profilkläder med hög kvalitet  till klubbar och föreningar. På deras webbplats har CBP skapat en ”egen” shop med ett urval av kläder som går att beställa med CBP loggan.
Klicka på Prima4you-ikonen till höger, så kommer du direkt till CBP’s webbshop.

CBP Isskrapa

Den sk ”returskrapan” är producerad av återvunnen plast och blir därför ett miljövänligare alternativ, men med samma skärpa i kanterna som en standard isskrapa.
Måtten är 120 x 100 mm med avfasade kanter samt tjocklek 2,4 mm.

Den kostar 25kr/st exkl porto
Välkommen med din beställning!

Klicka på denna länk för att komma till Beställningsforumuläret.

Almanacka 2022

Almanackan är framtagen genom en utlyst fototävling bland klubbens medlemmar. En arbetsgrupp i samarbete med styrelsen har gjort urvalet. Ett stort tack för alla inskickade bidrag och ett grattis till dig som fick just din bild publicerad i årets upplaga.

Almanackan kostar 100kr exkl porto.

Pris totalt enligt nedan tabell:
1 st CBP almanacka à 100kr + porto 44kr = TOTALT BELOPP 144kr 
2 st CBP almanacka à 100kr + porto 66kr = TOTALT BELOPP 266kr 
3 st CBP almanacka à 100kr + porto 66kr = TOTALT BELOPP 366kr
Räkna med en leveranstid på ca 1 vecka från det vi har fått din betalning.

Klicka på denna länk för att komma till beställningsformuläret!

Back To Top
×Close search
Sök