skip to Main Content

Medlemsansökan

För att anmäla dig som medlem i vår förening ber vi dig fylla i dina uppgifter i formuläret nedan.

! ! !TILL DIG MED ETT YAHOO.COM KONTO! ! !
Våran webanmälan godkänner tyvärr INTE ett yahoo konto. Har du ett annat e-post konto ber vi dig att använda det istället. Har du ENDAST ett yahoo konto ber vi dig att inte skriva i din e-post under e-post utan skriv istället kassor(snabela)clubbergerdespyrenees.se Din yahoo e-post kan du skriva under övrigt.
Tack på förhand!

VÄLJ TYP AV MEDLEMSKAP

* boende på samma adress som fullt betalande medlemPERSONUPPGIFTERÖVRIGT

Genom att skicka in formuläret godkänner du att vi i föreningen använder uppgifterna i vårt register enligt GDPR (Dataskyddsförordningen).

För att kunna administrera föreningens medlemmar och anhöriga, söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m. behöver vi behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och mobil-/telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens kassör. Mer information om dataskyddsförordningen (GDPR) och skyldigheter och rättigheter kring behandling av personuppgifter finns här.

Back To Top
×Close search
Sök