Skip to content

Årets Hedersknyffel

Till Årsmötet 2021 kom den in en motion om att instifta en utmärkelse till en person som har gjort något speciellt för vår ras. Styrelsen antog motionen och samma år utsåg Årsmötet för första gången Årets Hedersknyffel.
Alla medlemmar har möjlighet att nominera en person för denna utmärkelse. Det är Årsmötet som beslutar om vem av de nominerade som får utmärkelsen.
Den nominerade skall vara en person som särskilt utmärker sig med insatser utöver det vanliga för vår ras. Motiveringen behöver innehålla tidsperiod och flera exempel på personens insats. Personen behöver inte vara medlem i CBP.

Årets Hedersknyffel 2021

Ewa Karlsson Myrbrink

Motiveringen lyder: ”Ewa har, under många år, varit behjälplig med information, utbildning och anlagstestning i vallning och därmed hjälpt rasklubben att utveckla sitt arbete inom vallning. Genom att vara väl förtrogen med rasen och dess speciella temperament har Ewa med sin gedigna kunskap och erfarenhet hjälpt många av våra medlemmar att ta tillvara på sin hunds medfödda vallningsanlag.”

Diplom och blommor överlämnades i fårhagen den 10 april 2022.
Stort Grattis, Ewa!!!

Årets Hedersknyffel 2023

Mimmi Gullberg

Motiveringen lyder: ”Mimmi har under det dryga decenniet alltid bidragit med sin kunskap och engagemang utöver det vanliga. Hon har haft utbildning i hoppteknik, visat oss hur vi bäst håller våra hundar i form med massage och stretchövningar. Alltid varit engagerad i den årliga Rasträffen, är behjälplig på alla möjliga sätt både före, under och efter. Och hon bidrar alltid med fantastiska priser till vårt fina prisbord. Mimmi är verkligen en föredömlig Bergervän och har under alla år bidragit både till klubben och rasens utveckling.

Diplom och blommor skickades med post mars 2024.
Stort Grattis, Mimmi!!!

Back To Top
Sök