skip to Main Content

Vallningsläger inställt!

På grund av för få anmälningar tvingas vi ställa in årets vallningsläger!


Vallningsläger på Mårtensby Gård den 24-25 september 2016

Alla medlemmar hälsas varmt välkomna till årets höjdpunkt, CBP:s valläger på Mårtensby gård utanför Almunge lördag 24 september kl.9.00- söndag 25 september ca kl. 15.00. I samband med lägret anordnas även KM i vallning.

Ta tillfället i akt och gör något riktigt roligt tillsammans med din hund och anmäl dig till årets enda valläger. Inga förkunskaper inom vallning krävs för att delta, all träning anpassas individuellt. Lägret kostar 2100 kr, och i avgiften ingår mat, enklare logi (man delar rum) och vallning på får i teori och praktik. Instruktören Ewa (Evallens kennel) är en av få vallinstruktörer med god erfarenhet av vår kroppsvallande ras och har i flera år varit instruktör på våra valläger.

Bindande anmälan, senast 15 september, till sara.wange@gmail.com
Anmälningsavgiften betalas in på CBPs pg 81 61 32-5 i samband med anmälan.
(För långväga lägerdeltagare finns möjlighet för övernattning på lägergården fredag-lördag)

Back To Top
Sök