skip to Main Content

Årets Heelwork to Music Berger 2017

Vi i CBP vill gratulera Ida Björkman och hennes hund Jinx (Jomgarden’s Qiwi) till priset Årets Heelwork to Music Berger 2017.

”Jomgarden’s Qiwi, till vardags kallad Jinx, är en arbetsglad liten tjej. Hon gillar att arbeta nära och därför passar hon bra för HTM. Jinx är en rolig hund att träna med. Hon älskar både godis och lek så hon är lätt att motivera och belöna. Under 2017 har vi inte riktigt hittat något program som känts helt rätt. Vi har provat oss fram med lite olika låtar och teman. Men inget vi satsat helhjärtat på. Så att vi blev Årets Heelwork to Music ekipage var oväntat men glatt överraskande. Nu hoppas jag att vi hittat ett program vi ska vilja jobba längre med så när det blir varmare väder hoppas jag vi ska komma ut på tävlingar igen och se hur det programmet tas emot!”

  

ÅRETS HEELWORK TO MUSIC BERGER 2017

  Hund Förare Poäng Antal
1 Jomgarden’s Qiwi ”Jinx” Ida Björkman 426 1
2 Light my Fire Ico Kiki ”Love” Anna-Karin Risberg 395 1
Back To Top
Sök