Skip to content

SGVK Utställning i Jälla

CBP brukar stå värd och arrangera SGVKs officiella utställning som genomförs i oktober varje år. Den skall arrangeras i Stockholms-området och de senaste 5 åren har den, närmare bestämt, ägt rum i Uppsala. SGVK har huvudansvaret, men rasklubben ordnar med praktiska förberedelser och själva genomförandet samt har en CUA, Certifierad Utställningsansvarig, på plats.

Dagen startade tidigt med iordningställande av två utställningsringar, sortering av rosetter och priser, starta igång fiket för försäljning av kaffe, smörgåsar etc. Från klockan 9 var det anmälan med veterinärbesiktning. Dagen flöt på med två domare och 77 hundar att döma, allt från valp till veteran. Totalt var 7 raser representerade och CBP representerades av 11 hundar. BIS-finalen startade efter lunch och framåt 15-tiden var den sista läktaren sopad, utställningsringarna och fiket hopplockat.

Ett stort TACK till Lena Cederblad, Lotte Sönstebye, Jenny Haddleton, Ingemar Jenderbäck, Alicia Hamberg, Charlotte Almberg och Susanne Rennhofer som under ledning av Jenny Jenderbäck, rodde detta arrangemang i land. 😀

Och ett stort GRATTIS till:

BIR valp Berger des pyrénées a poil long – Hob-Nob´s Rapsodi Pour Fancy

BIR Berger des pyrénées a poil long – Lahka de Loubajac

BIR Berger des pyrénées a face rase – It´s Like Curie She´s Radioactive

 

Back To Top
Sök