skip to Main Content

Bergerläger 2022

 Den 14–16 oktober 2022 i Habo, Jönköping.

NÄR: Vi startar fredag 14 okt kl 19.00, med en föreläsning om skvallerträning. Kommer man på lördagen drar vi i gång kl 09.30 och håller på till söndag fram till ca kl 16.00.

VAR: Träningshallen vi ska vara i heter Dogedu, www.dogedu.se Habo i Jönköping
Adressen är Fabriksvägen 4, 564 35 Bankeryd

BOENDE: Boende bokar du själv, förslagsvis på pensionat https://www.mullsjo/sov-gott/sjohaga-pensionat. Du kan även boka lunch och middag på pensionatet. Vore trevligt om vi kan få till en gemensam middag på lördagskvällen! 3 husbilar kan stå utanför pensionatet och kostar 150 kr/natt. Det går även att stå utanför hallen.

INNEHÅLL: Vi anordnar träning med instruktör i nosework, agility (utomhus), freestyle, rallylydnad samt hoopers. I anmälan anger du vilka aktiviteter du vill delta i, så ska vi försöka få till ett schema efter allas önskemål!

KOSTNAD: 650 kr per person (exkl kost och logi)

ANMÄLAN: Du anmäler dig, senast den 30 september, genom att att skicka ett mail till info@clubbergerdespyrenees.se med ditt namn och hundens/hundarnas namn. Dessutom behöver du ange vilka aktiviteter du vill vara med på i prioriterad ordning. Anmälan är bindande och avgift betalas in på klubbens pg pg 81 61 32-5 i samband med anmälan.

Vi i aktivitetssektorn hoppas att vi ska få mycket tid att umgås, promenera och prata berger, förutom alla skojiga aktiviteter!
Väl mött!!!

Back To Top
Sök