skip to Main Content

Årets Hedersknyffel

I år fick årsmötet äntligen in en ny nominering till Årets Hedersknyffel.
Utmärkelsen instiftades vid årsmötet 2021 och sedan dess har den bara tilldelats en person. Men nu var det dags igen.

Den nominerade skall vara en person som särskilt utmärker sig med insatser utöver det vanliga för vår ras. Alla medlemmar har möjlighet att nominera en person för denna utmärkelse. Den nominerade behöver inte vara medlem i CBP. Det är Årsmötet som beslutar om vem av de nominerade som får utmärkelsen.

Den inskickade nomineringen löd:

Bland de första personer jag träffade på när jag skaffade min första Berger var Mimmi Gullberg. Vi hade valp från samma kull och fick på så sätt en speciell kontakt.
Första gången vi träffades var på Nordiska Hund 2011, när CBP anordnade Bergerlägermed tema specialsök. Mimmi har under det dryga decenniet som jag varit verksam inom klubben alltid bidragit med
sin kunskap och engagemang utöver det vanliga. Hon har haft utbildning i hoppteknik, visat oss hur vi bäst håller våra hundar i form med massage och stretchövningar. Alltid varit engagerad i den årliga Rasträffen, är behjäplig på alla möjliga sätt både före, under och efter. Och hon bidrar alltid med fantastiska priser till vårt fina prisbord. Mimmi är verkligen en föredömlig Bergervän och har under alla år bidragit både till klubben och rasens utveckling. Därför vill jag nominera Mimmi Gullberg till Årets Hedersknyffel 2023!
– nominering var signerad Charlotte Almberg

Diplom och blomstercheckar har skickats med posten!

Stort Grattis, Mimmi!!!

Back To Top
Sök