skip to Main Content

God Jul och Gott Nytt År!

Sakta med säkert kom vi under 2022 in i det mer normala, eller det “nya normala” som alla refererar till. Det som blev nytt för oss var att genomföra årsmötet digitalt. Det var både spännande och lyckat. Eftersom det öppnar upp för att många fler kan delta, så fortsätter vi med det under 2023.

Utställning och Tävlingar gick igång, så för 2022 kommer vi kunna utse Årets UtställningsBerger och Årets TävlingsBerger. Vilket vi ser fram emot att se resultatet utav. Vi har genomfört både Rasträff, Bergerläger och stått med Rasmonter på Sthlm Hundmässa. Det blev dock lite färre vallningsaktiviteter, så både läger och KM får anstå till nästa år. Vi är också stolta över att ha fått vår reviderade RAS godkänd. Den finns publicerad både på vår webbplats och hos SKK. I samband med kommande Domarkonferens har vi också arbetat fram ett gediget domarkompendium.

Det har fötts många valpar under året och därmed fler medlemmar in i klubben vilket är så roligt. Det behöver vi. Som medlem har du precis fått årets sista BergerNytt och snart kommer kallelsen till Årsmötet 2023. Och glöm inte att beställa CBP almanackan 2023, det gäller ju inte bara dig som är medlem!

Vi ser fram emot ett ännu mer fullfjädrat 2023 till trots att omvärlden utmanar oss och förutsättningarna är tuffare än normalt. Desto viktigare att agera tillsammans! Vi hälsar gamla och nya medlemmar varmt välkomna att hänga med på resan!
Berger des Pyrénées – alltid på G!

Med önskan om ett God Jul och ett Gott Nytt År!!
Var rädda om er!
Styrelsen CBP

Back To Top
Sök